Linkovi

Novinar i snimatelj RTCG poginuli na povratku sa zadatka


Božidar Brajković i Igor Sekulić (Foto: RTCG)

Novinar i snimatelj Televizije Crne Gore Božidar Brajković i Igor Sekulić poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći u mjestu Dromira na putu Podgorica – Kolašin, javila je TVCG.

Brajković i Sekulić, koji su bili dugogodišnji radnici crnogorske državne televizije, vraćali su se sa zadatka kada je, iz još neutvrđenih razloga, došlo do sudara njihovog automobila sa teretnim vozilom koje je išlo u pravcu Kolašina.

Televizija Crne Gore javlja da su u udesu povrijeđene još dvije osobe, među njima i još jedan novinar te kuće - Mladen Đuretić, te da se nalaze van životne opasnosti.

Portal RTCG saopštio je da su Brajković i Sekulić bili omiljene kolege i pouzdani profesionalci, uvijek do kraja posvećeni profesionalnim obavezama.

Do nesreće je došlo danas oko 17 sati, a saobraćaj na putu od Podgorice prema Kolašinu je u prekidu, prenosi portal državne radio televizije.

Brajković, Sekulić i Đuretić zajedno su putovali vozilom marke Reno megan, podgoričkih tablica, kada je došlo do stravičnog sudara sa teretnim vozilom beranskih tablica.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG