Linkovi

Besplatna dremka u krevetima za masažu


U Los Anđelesu u korejskoj prodavnici kreveta za masažu Migun Vestern, potencijalni kupci mogu bez ikakvih obaveza, besplatno, da odspavaju dva sata na krevetima za masažu sa grejačima.

Želite da živite zdravo kako biste dočekali duboku starost vitalni i srećni, poboljšali kvalitet života, zdravlje, respoloženje, produžili životni vek.

U Los Anđelesu u korejskoj prodavnici kreveta za masažu Migun Vestern, potencijalni kupci mogu bez ikakvih obaveza, besplatno, da odspavaju dva sata na krevetima za masažu sa grejačima. Mušterije kažu da iz radnje izlaze preporođeni. Iako su cene tih kreveta pozamašne vlasnici dozvoljavaju zainteresovanima, poput Marije Vilijams da leže na njima koliko god hoće:

"Osećate se dobrodošlim u radnji. Okruženje je divno, relaksirajuće i kada ustanete sa kreveta ništa vas više ne boli. Od momenta kada uđete u radnju osećate se bolje."

Eron Šonenberg, lokalni kiropraktičar kaže da kreveti za masažu pružaju više od relaksacije:

"Masaža je uvek dobra jer pomaže cirkulaciji. Opušta mišiće. Neke vrsta masaža, poput ovog kreveta su dobre za pokretljivost zglobova."

Međutim Šonenberg naglašava da uz masaže treba redovno vežbati, rastezati se i voditi računa o pravilnom držanju.

XS
SM
MD
LG