Linkovi

Bajden: Prebio bih Trampa; Tramp: Ludi Džo bi pao plačući


Arhiva - Potpredsednik Džo Bajden u Pensilvaniji 6. marta 2018. (AP Photo/Gene J. Puskar, File)
Arhiva - Potpredsednik Džo Bajden u Pensilvaniji 6. marta 2018. (AP Photo/Gene J. Puskar, File)

Američki predsednik Donald Tramp i bivši potpredsednik Džo Bajden, obojica u svojim 70-im godinama života, ušli su u verbalnu svađu tipičnu za školska dvorišta.

Tokom predsedničke kampanje 2016. Bajden je oštro kritikovao Trampa i doveo u pitanje njegov moral pošto se u javnosti pojavio video snimak iz 2005. na kojem se Tramp hvali da može nekažnjeno da pipa bilo koju ženu jer je zvezda rijaliti šoua “The Apprentice”, odosno Šegrt.

Bajden, tadašnji potpredsednik, koji je podržavao Trampovu protivnicu na izborima, demokratsku predsedničku kandidatkinju Hilari Kliton, rekao je da bi, da su u srednjoj školi, izveo Trampa napolje i prebio ga.

Bajden, koji sada ima 75 godina i verovatno razmišlja o predsedničkoj kandidaturi 2020, prošle nedelje je ponovo napao Trampa.

“Muškarac koji je postao nacionalni lider je rekao - mogu da zgrabim neku ženu bilo gde i njoj će se to dopasti", rekao je Bajden. “Pitali su me da li bih voleo da izađem na debatu sa tim gospodinom, a ja sam rekao ne. Rekao sam, da smo u srednjoj školi, izveo bih ga iza fiskulturne sale i ubio bih Boga u njemu”.

“Tokom života sam često bio u svlačionicama”, dodao je bivši potpredsednik. “Ja sam prilično dobar atleta. Svaki muškarac koji tako govori je obično najdeblji, najružniji k.... sin u prostoriji”.

Serijskom tviterašu Trampu je do četvrtka bilo dosta Bajdenovih uvreda.

“Ludi Džo Bajden pokušava da bude opasan tip”, napisao je Tramp na Tviteru. “On je zapravo slab i mentalno i fizički, a ipak mi preti, po drugi put, fizičkim napadom. On me ne poznaje, ali pao bi toliko brzo i jako da bi sve vreme plakao. Nemoj pretiti ljudima Džo!”

Kad je već počeo, Tramp je dodao i još jedan napad na Klinton.

“Sećate se kada su tokom kampanje govorili da Donald Tramp drži odlične govore i da okuplja veliki broj ljudi, ali da troši mnogo manje novca i da ne koristi društvene medije tako dobro kao veliki i sofisticirani tim pokvarene Hilari”, tvitovao je Tramp, “E pa više ne pričaju tako!”.

XS
SM
MD
LG