Linkovi

Novi tripl dabl Džejsona Kida - 2003-12-28


Košarkaš Nju Džersi Netsa Džejson Kid obeležio je subotu uveèe u NBA ligi, pošto je druge veèeri za redom ostvario tripl dabl uèinak. Posle sjajne igre u petak u Detroitu, Kid je u subotu uveèe predvodio svoju ekipu do pobede nad Indijanom, rezultatom 82:75. Njegov uèinak u Indijanapolisu bio je 16 poena, 10 skokova i 14 asistencija.

Od košarkaša iz SCG na teren su istrèali Željko Rebraèa i Vladimir Radmanoviæ. Rebraèa je bio nezapažen u pobedi Detroita nad Atlantom, dok je Radmanoviæ imao solidan uèink od 10 poena i 7 skokova, ali su Soniksi doživeli ubedljiv poraz od Minesote.

Sijetl Supersoniksi su poraženi od Minesote sa 104:86. Odluèujuæu prednost Minesota je napravila u treæoj èetvrtini, a kljuè pobede bio je u sjajnoj igri defanzivca Hesela. Vladimir Radmanoviæ postigao je 10 poena, uz 7 skokova za Sonikse.

Detroit je pobedio Atlantu sa 87:84 u meèu punom preokreta. Željko Rebraèa je igrao 20 minuta, bez postignutog poena, uz ne naroèito zapažen uèinak, a na parket ni ove noæi nije istrèao Darko Milièiæ.

XS
SM
MD
LG