Linkovi

Debi Kobea Brajanta - 2003-10-24


Prethodno veèe u NBA ligi obeležio je debi Kobija Brajanta u pretposlednjem pripremnom meèu Lejkersa pred poèetak sezone. Iako su lokalni rivali Klipersi, na kraju trijumfovali sa 107:101, Brajant je bio sreæan, s obzirom da ga je više od 18.000 gledalaca u Anahejmu doèekalo ovacijama.

Od ostalih utakmica izdavajamo i šesti trijumf Jute u predsezoni, uz samo jedan poraz, èime su Džezeri, uz Memfis najuspešiji tim u pripremnom periodu. Ovog puta, Juta je pobedila u “Medison Skver gardenu” – 77:60. Jedini igraè sa dvocifrenim uèinkom u timu Njujorka bio je Alen Hjuston sa 10 poena, a Slavko Vraneš ponovo nije ulazio u igru. Kod pobednika, Aleksandar Pavloviæ za 12 minuta 6 poena.

A da se i NBA utakmice otkazuju zbog neodgovarajuæih uslova pokazuje slika iz dvorane u Sent Džonsu, gde je trebalo da se sastanu Toronto i Klivlend. Preko 7.500 hiljada gledalaca napunilo je dvoranu gde inaèe igraju hokejaši Sent Džons Mejpl Lifsa, èlanovi AHL-a, ali zbog vlage, parket je bio suviše klizav, pa treneri oba tima nisu želeli da reskiraju da se igraèi povrede. Pogotovo, trener Reptorsa Kevin O’Nil, èiji tim je prošle godine imao najviše povereðenih igraèa u ligi.

Bejzbol

Za kraj sportskog bloka bejzbol. Florida Marlins stigli su na korak od druge titule pobednika amerièke profesionalne bejzbol lige u poslednjih šest godina. Marlinsi su u petoj utakmici World Serije, na svom stadionu pobedili Njujork Jenkije sa 6:4 i tako poveli sa 3-2 u ukupnom skoru.

Priliku da okonèa seriju tim sa Floride imaæe sutra uveèe po lokalnom vremenu, kada se na Jenki stadionu u Njujorku igra šesta utakmica.

XS
SM
MD
LG