Linkovi

Bed Bojs drugi deo - 2003-08-03


Mike Lowrey koga tumaèi Will Smith i Marcus Burnett, koga igra Martin Lawrence zapravo su partneri u policiji u Majamiju, koji se bore protiv propalica tako što se povremeno stavljaju u njihove uloge.

Ovoga puta potera za kraljem narkotika je zakomplikovana time što je talac negativaca zapravo Markusova mladja sestra Sid, koja je tajno Majkova devojka. lik Sid Burnet tumaèi Gabriel Union:

Pripremajuæi ulogu susrela sam se tajnim agentom, kao i sa ženom koja je agent za narkotike. Shvatila sam da oni svakoga dana rizikuju živote i želela sam da im ovom ulogom odam poštu, a ne da je napravim zabavnom zato što je u pitanju akcioni film.

”Bad Boys II“ je zaista veliki akcioni film, buduæi da su iza njega stala dvojica najboljih u tom žanru: film je režirao Majkl Bej, reditelj filmova Armagedon i Stena, dok ga je producirao Džeri Brukhajmer. Jedan od glavnih glumaca Vil Smit, smatra da je neka vrsta vulgarnosti ovog lika u suprotnosti sa imidžem finog momka koji on najèešæe glumi.

Ovo govorim prvenstveno zbog svoje majke. Mi smo agenti za narkotike u Majamiju, što je zaista svet mraènjaka u koji sam morao da udjem. Pošto sam želeo da odigram tu ulogu što je kvalitetnije moguæe, morao sam da udjem u te njihove sfere.

Komentarišuæi oznaku R koju je film dobio, što znaèi da deca mladja od 17 godina, film smeju da gledaju samo uz roditeljsku pratnju, jedan od glavnih glumaca Martin Lawrence smatra da ozbiljan pristup ekipe filma ne sme da bude doveden u pitanje zbog publike:

Ne znam zašto svi smatraju da nasilje u filmovima utièe na decu. Možda se ona smeju upravo zbog toga što znaju da je sve ovo iluzija i da se neke stvari ne rade u stvarnosti.

Medjutim, Vil Smit veruje da je film ipak previše za, na primer, njegovog sina koji ima 11 godina.

Trej i ja smo veæ razgovarali na ovu temu i rekao sam mu da æe za ovaj film morati da saèeka.

Film Bad boys II sniman je u Majamiju i to u prestižnom delu pod imenom Ki Biskejn. Recimo i to da je glavni autoput koji ide kroz južni deo Majamija nekoliko dana bi zatvoren za javnost. U filmu Majkla Beja pojavljuju se Joe Pantoliano kao konstantno ljutiti policijski kapetan i Hordi Moja koji tumaèi glavnog negativca Džonija Tapiju.

XS
SM
MD
LG