Linkovi

Komedija ”Legally Blonde“ - 2003-07-02


U novom nastavku "Legally Blonde" pod imenom "Red White & Blonde", Eli Vuds i dalje je èvrsto rešena da se uda za èoveka svojih snova, zbog koga je u prošlom nastavku upisala Harvard. Medjutim, stvari krenu naopako, kada shvati da se na rodjacima njenog vernog pratioca - psa Bruisera vrše ispitivanja za kozmetièke proizvode. Luckasta Vuds uzima stvari u svoje ruke i odlazi u Vašington da se izbori za prava životinja.

Prošli nastavak filma ”Legally Blonde“, koji je režirao australijac Robert Luketiæ, obezbedio je Viderspunovoj èek od 2 i po miliona dolara. Film je koštao 18, a zaradio je oko 100 miliona dolara samo do kraja 2001. godine. Film je lansirao Ris Viderspun u sam vrh najpopularnijih i najbolje plaæenih glumica, što joj je za ovaj nastavak filma obezbedilo producentsku ulogu, èek od 15 miliona dolara u startu, kao i deo procenta od prihoda na blagajnama.

"Legally Blonde 2: Red, White & Blonde" je režirao Charles Herman-Wurmfeld, koji iza sebe ima dva bioskopska filma ”Kissing Jessica Stein“ iz 2001 i ”Fanci's Persuasion“ iz 1995. U filmu su ponovo Luke Wilson, Jennifer Coolidge i Jessica Cauffiel,a ekipi se pridružuje i dvostruka dobitnica Oskara Sally Field.

"Legally Blonde 2" dolazi u bioskope u Americi 2., a u Evropi 25.jula.

XS
SM
MD
LG