Linkovi

Madona u seriji - 2003-04-23


Gledaoci nagraðivane komedije mreže NBC ”Vil i Grejs“ ("Will and Grace") moæi æe da vide pop ikonu Madonu u svojoj omiljenoj seriji

Pop zvezda Madona ima znaèajnu filmsku karijeru, èak i nekoliko nagrada, medjutim, do sada nije nastupala u igranim TV projektima. ”Vil i Grejs“ je sitkom o životu tridesedtogodišnje Grejs i njenog homoseksualnog drugara Vila. Zbog uticaja koji ova serija ima na društvo i na formiranje javnog mnjenja, Madona, koja inaèe važi i za gej ikonu prihvatila je ponudu producentskog tima da gostuje u jednoj od epizoda. Po njenim reèima, mali problem na snimanju nije bila publika, koja uobièajeno prisustvuje snimanjima sitkoma, veæ èesta promena scenarija, taènije replika: ”Taman kada sve uvežbamo, neko od pisaca scenarija dodje i sve promeni. Mislila sam da nikada neæu zapamtiti tekst sa izmenama, ali nekako jesam“, kaže Madona koja u epizodi ”Vil & Grejs“ tumaèi Liz, devojku koja traži cimerku, a na razgovor joj dolazi Karen, jedna od glavnih uloga u seriji, koju tumaèi Megan Mulali. Iako u poèetku, nalaze mnogo zajednièkog, na kraju epizode obe odluèuju da æe nadalje ipak živeti same.

Inaèe, gostovanje u seriji ”Vil i Grejs“ koja je dobila više prestižnih nagrada Emi, poklapa se sa izlaskom nove Madonine ploèe ”American Life“. U novim epizodama kontraverzne serije, gostovaæe i Šer, Demi Mur, Met Dejmon, Glen Klouz i Kevin Bejkon.

XS
SM
MD
LG