Linkovi

Èarli Šin - 2002-09-09


3. septembra 1965. godine, rodjen je jedan od èlanova mnogobrojne porodice Estevez, Karlos Irvin Estevez. Medjutim, više æe vam znaèiti ime Èarli i prezime Šin, koje je Èarli preuzeo od oca Martina koji je želeo da izbegne diskriminaciju zbog španskog porekla.

Èarli nikada nije bio sjajan student, rano je pokazao imteresovanje za film, a ubrzo je zakljuèio da želi da ide stopama svog starijeg brata koji je išao u glumaèku školu.

Posle nekoliko manjih uloga, Èarli je dobio ulogu u ratnoj drami o Vijetnamskom ratu Olivera Stouna - ”Platon“. Saradnja sa poznatim rediteljem se nastavila i godinu dana kasnije u filmu ”Wall Street“, èime se Šin potvrdio kao solidan dramski glumac.

Privatni život Èarlija Šina bio je uvek zahvalna meta novinara, a sve zahvaljujuæi naèinu života koji je Èarli vodio tokom 80-tih i 90-tih. Posle raskida veridbe sa glumicom Keli Preston, kada je sluèajno upucao u ruku, Èarli se vanèao sa manekenkom Donom Pil, sa kojom se razišao 14 meseci kasnije. Tim dana, Èarlije je bio pozvan da svedoèi na sudjenju Heidi Flajš, najpoznatijoj holivudskoj svodnici, a tada se ispostavilo da je na usluge njene ”kompanije“ potrošio 50 hiljada dolara. Ne mareæi za lošu reputaciju, Èarli je imao veze sa zvezdama porno industrije Džindžer Lin Alen i Britani Ešlend. Sve vreme, takav naèin života bio je obeležen ogromnim konzumacijama droge i alkohola.

Krajem 1999. godine, Èarli se prijavio u rehabilitacionu kliniku, posle èega je napravio veliki povratak - oformio je svoju sopstvenu kompaniju, napisao jedan od scenarija za realizaciju, preuzeo glavnu ulogu u seriji ”Spin Siti“, izdao zbirku svojih pesama i na kraju se oženio glumicom Deniz Rièards.

XS
SM
MD
LG