Linkovi

Pamela Anderson slavu stekla samim tim što je Pamela Anderson!


Ona nije dobila nijednu značajniju glumačku nagradu, niti je pak doprinela da filmovi u kojima je igrala imaju status blokbastera. Ipak - Pameli Anderson je bilo dovoljno da slavu stekne samim tim što je Pamela Anderson.

Njena nesvakidašnja figura i duga plava kosa, uz činjenicu da se nije stidela ničega – lako joj je donosila veliki publicitet! Pamela je tokom devedesetih godina prošlog veka slovila za jedan od seks simbola u Americi. Postala je slavna zahvaljujući ulozi u popularnoj TV seriji Čuvari plaže koja je pratila fiktivni život spasilaca na plažama Kalifornije. Njoj je bila poverana uloga C.J. Parker, simpatične ali čvrste spasiteljke u nemoguće tesnom crvenom kostimu. TV serija je imala veliku publiku širom planete. Među čuvarima plaže zadržala se celih 6 godina. U tom periodu pozirala je za magazin Plejboj, što je učinilo jednom od glavnih meta na Internet pretraživačima u prošloj deceniji.

Pored slave koju je zaradila pred kamerama i na modnim pistama, Pamela je privukla veliku medijsku pažnju skandaloznim i prilično javnim privatnim životom. Sklona opasnim i lošim momcima tabloidi su pomno pratili njene veze i raskide sa rok zvezdama uključujući i bivše muževe Tomija Lija i Kid Roka. Najdramatičniji događaj u njenom javnom životu svakako je bilo spontano venčanje sa bubnjarom benda Motley Crue, Tomijem Lijom, nakon samo četvorodnevne ljubavne veze. Venčali su se na plaži. Ona je bila u bikiniju, on u šortsu. Umesto burmi, par je razmenio tetovaže – svak je dobio tetovažu sa imenom supružnika.

Brak sa Tomijem Lijem samo je povećao njenu popularnost, posebno kada se jedan ukradeni seks video zapis bračnog para pojavio na internetu. Godine 2002. Pamela je objavila da boluje od Hepatitisa C i da se zarazila iglom za tetoviranje koju je delila sa bivšim suprugom. Njena turbulentna ljubavna veza sa Kid Rokom počela je 2000. Godinu kasnije su se rastavili, pa su se pomirili i ta ljubav je trajala tokom 2006. Izgleda da je čak i kada nisu preterano uživali u zajednici to bilo dovoljno da njihova ljubav dobije karakter trajne. Kid Rok je govorio da u svemu uživa – i da čak i kad je oblačno, u njihovoj sobi nema tog osećaja – jer Pamelin osmeh zrači. To je ono u čemu uživam, govorio je popularni roker.

Pamela je uvek bila raspoložena za šalu na svoj račun – što su šaljivdžije posebno uvažavale. Njena kameo uloga u horor ironiji ‘Scary Movie 3’ dala joj je priliku da parodira pojavom glupe plavuše. Igrala je i komičnom serijalu ‘Stacked’ – lepu ženu koja je umorna od neprestanih zabava i pogrešnih muškaraca. U želji da promeni način života i to potpuno, odlučila je da otvori knjižaru. Pamela Anderson kaže da je ton karakter koji živi sličnim životom –devojka koja se uvek zaljubljivala u pogrešne momke. Međutim, ja ne radim u knjižari, šali se Pamela Anderson.

Naviknuta na prosek, Pamela je učestvovala i u nekoliko TV serija koje su bile pun promašaj. Godine 1998. igrala je devojku iz malog grada, vlasnicu kompanije koja pruža usluge obezbeđenja. Serija ‘V.I.P.’ trajala je manje od 2 godine. Iako je svoje bestiđe uvek koristila da bi učinila dobro – na primer kao zagovornik prava životinja, mnogi se pitaju da li je njena glupkasta pojava stvarna Pamela Anderson ili je ona zapravo mnogo pametnija nego što deluje. Ona odgovor na to pitanje drži u tajnosti.

“To je deo šarma. Kad formiram punu rečenicu mislim da sam genije”, kaže Pamela Anderson.

XS
SM
MD
LG