Linkovi

«Holivudski brak» jedan od vrlo varljivih i nestabilnih fenomena


Neke od najpoznatijih zvezda su, kada je reč o braku, višestruko «bivše», a jedna od brojnih diva koje pripadaju klubu holivudskih «bivših supruga» je i Dženifer Lopez.

«Dok nas smrt ne rastavi?» U slučaju Dženifer Lopez, svečana bračna izjava u stvari znači:

«Dok mi ne dosadi, ili dok ne nađem nekog boljeg».

Poznata po svojim brojnim bračnim i vanbračnim vezama, DžejLo je zapravo sao još jedna diva koja pripada klubu holivudskih bivših supruga, posle braka sa Odžanijem Noom, zatim Krisom Džadom, gotovo udaje za Paf Dedija i Bena Afleka i venčanja sa Markom Entonijem.

Zahvaljujući i harizmi i šarmu, Dženifer je postigla uspeh kojem gotovo da nema premca i u glumačkoj i u pevačkoj karijeri i postala prva zvezda koja je iste nedelje imala na prvom mestu i album i film.

Prvi put se udala za kelnera Odžanija Noa, 1997, koga je srela dok je radio u jednom restoranu u Majamiju. Posle prosidbe na sred igračkog podijuma i prstena sa velikim dijamantom, brak je trajao malo više od godine.

Ona je rekla «da», ali se posle 14 meseci predomislila.

Dve i po godine je imala vezu sa reperom Pafom Dedijem, koja je imala veliki publicitet, ali je raskinula sa njim posle incidenta u Njujorku, kada su oboje uhapšeni u vezi sa pucnjavom u jednom noćnom klubu 1999. Optužba protiv nje je odbačena, ali je negativan publicitet izazvao veliku zategnutost u njihovoj vezi i – rastanak.

Ipak, ne treba brinuti, jer je DžejLo brzo nastavila svoj put. Udala se za koreografa Krisa Džada, 2001, tri meseca posle poznanstva tokom snimanja video spota za njen singl «Love Don’t Cost a Thing». Venčanje je obavljeno u kući u Los Anđelesu i svečanost je prema obostranoj tvrdnji bila «divna»..., «romantična»..., «čarobna»...

Brak je trajao svega devet meseci, tokom kojih je ona – kako se tvrdilo – počela da izlazi sa glumcem Benom Aflekom. Ako je Dženifer zaista mislila da «ljubav ne košta ništa», veoma je grešila, jer je sporazumni razvod nju koštao više od 15 miliona dolara. Veza sa Benom Aflekom je imala veliki publicitet, a tabloidi širom sveta su ih nazvali «Benifer». Objavili su veridbu 2002, kada joj je Ben dao prsten koji je navodno koštao tri i po miliona dolara. Možda najprenaglašenija, najpraćenija holivudska veza svih vremena, njihova romansa je osvojila pažnju cele nacije.

Tokom veze, Ben se pojavio i u video spotu za njenu pesmu «Jenny from the Block», što je još više doprinelo komičnoj opčinjenosti medija njihovom romansom. Posle 18 meseci, venčanje «Benifera» je otkazano samo nekoliko sati uoči ceremonije, pri čemu je par za svoj razlaz okrivio preteranu medijsku pažnju.

Ubrzo posle raskida sa Benom, Džejlo se pojavila sa svojim budućim trećim suprugom, latinskim pevačem Markom Antonijem, koji je u to vreme bio oženjen. Par je svesno izbegavao publicitet i Dženifer se udala za Marka na kućnoj svečanosti, manje od šest meseci posle raskida sa Benom i manje od nedelje pošto je Markov razvod konačno završen. Mark ne priča mnogo o njihovom braku.

«Ja nikada i nipošto ne pričam o svojim vezama», kaže pevač.

Mark i Dženifer su se kratkotrajno zabavljali pre njene veze sa Pafom Dedijem, ali je Mark onda sreo nekadašnju Mis sveta, Dajanaru Tores i oženio je. Dobili su dvoje dece, ali su se razveli kada se Dženifer vratila u njegov život – odnosno kada je Dajanara u tabloidima otkrila da joj se suprug ženi.

S obzirom na tri braka pre nego što je napunila 23. godine, Dženifer Lopez se svakako razume u bračna obećanja. Za omiljenu medijsku ličnost i «raspuštenicu», nadamo se da će ovog puta biti «treća – sreća».

XS
SM
MD
LG