Linkovi

Dobitnica Oskara Ris Viderspun prešla u agenciju Creative Artists


Dobitnica Oskara Ris Viderspun je otpustila svoje holivudske agente iz kompanije Endevor i prešla u agenciju Creative Artists. To je njena druga promena agencije od kako se penzionisao njen dugogodišnji agent koji je otkrio Ris i potpisao sa njom ugovor kada je imala 13 godina.

**
Heder Mils Makaratni je vidjena u policijskoj stanici u Londonu a nije saopšteno o čemu je razgovarala sa policijom. Medjutim, portparol policije u Saseksu je saopštio da se Mils žalila da dobija pretnje smrću i da je izložea medijskom maltertiranju od kako se u maju razišla od Pola Makartnija. U medjuvremenu, magazin People piše da je Mils Mekartni, koja inače ima amputiranu levu nogu ispod kolena, u pregovorima sa organizatorima plesnog takmičenja «Dancing with the stars» koji žele da ona gostuje u četvrtoj sezoni,

**
Kompanija Madame Alxander Doll u junu će na tržište izbaciti lutke sa likovima pet zvezda serije Očajne domaćice. Kompanija je napravila replike Suzan, Bri, Idi, Gabrijel i Linet a svaka lutka košta 129 dolara.

**
Tom Kruz i Ben Stiler će udružiti snage glumeći detektiveu filmu The Hardy Men, akcionoj komdeiji zasnovanoj na klasičnoj seriji The Hardy Boys. U medjuvremenu, dvojica glumaca navodno razgovaraju o još jednoj potencijalnoj saradnji na filmu Tropic Thunder, koji Stiler režira za kompaniju Dreamworks.

XS
SM
MD
LG