Linkovi

Veliki broj Amerikanaca traga za ljubavlju svog života


Tu su internet stranice putem kojih se zakazuju ljubavni sastanci, samcima pronalazi idealan par i organizuju kratke simultanke na kojima upoznate i po nekoliko potencijalnih partnera. Pored toga, za mlade Indijce koji u američkoj prestonici tragaju za "drugom polovinom" - rekom Potomak plovi brod-restoran, na čijem je meniju i ljubav.

Brod Odisej dočekuje svoje goste na obali Potomka u Vašingtonu. Mlade samce, poreklom iz Indij, u potrazi za romantičnim iskustvom koje bi im moglo promeniti život. Organizator Anjali Giri kaže da je boravak na brodu prilika da sretnete osobu vašeg života.

"I do sada smo ovakve susrete organizovali u hotelima, restoranima i banket salama, ali restoran brod je sam po sebi drugačiji, romantičniji ambijent", kaže Giri.

Za stotinu dolara, samci imaju priliku da se upoznaju sa nekoliko drugih usamljenih srca, uz dobru zabavu i hranu. Jugal Patel je među onima koji još traže onu pravu osobu.

"Ovo je dobar način da upoznate slobodne ."

Neposredno pred zalazak sunca, Odisej kreće na put o kome će mladi Indijci jednoga dana možda pričati svojoj deci....

"Nehal Patel kaže da je brod, pored toga, dobra ideja jer niko ne može da ode kući dok se zabava ne završi."

Ovo je svakako jedinstven koncept kada je u pitanju društveni život Indijske zajednice u SAD, ali i sve popularnija ideja.

Povezani članci

XS
SM
MD
LG