Linkovi

Šon Koneri loš komšija, Vitni Hjuston rasprodaje stvari


Poznate ličnosti, naravno, žive daleko lagodnijim životom od većine nas, ali ponekad dele i iste probleme, kao što su – nezgodne komšije. Muku sa jednim od svojih suseda muči i slavni Šon Koneri.

Sud je odbacio tužbu u iznosu od 30 miliona dolara koju je protiv Konerija podigao njegov sused u Njujorku, žaleći se da je glumac loše izveo radove na renoviranju svog stana na Menhetnu što je u zgradu privuklo pacove …U parnici se 76-godišnji Koneri opisuje kao “nevaspitani, debeli starac prljavog jezika”. Sudija je naredio da tužba bude napisana na profesionalniji način, a u medjuvremenu Koneri odgovara da je njegov komšija – “tiranin”.

Vitni Hjuston prodaće na aukciji stotine svojih kostima za scenski nastup i drugih predmeta kako bi otplatila dug od 200,000 dolara za neplaćeno skladište u kome je te stvari čuvala. Na prodaju je izmedju ostalih njen providni koncertni klavir.

Demi Mur izjavila je za magazin Veniti Fer da je i sama bila iznenadjena kada se zaljubila u svog supruga, gotovo 20 godina mladjeg Eštona Kučera. Glumica, koja ima troje dece iz braka sa Brusom Vilisom kaže da ne isključuje mogućnost da ima još dece.

Kada govorimo o deci, komičar Vil Ferel je u novu godinu ušao sa novorodjenim sinom. Njegova supruga porodila se 30. decembra a Ferelov publicista kaže da su beba i majka «dobro i srećno».

XS
SM
MD
LG