Linkovi

Crnogorci najviše zainteresovani za doček Nove godine na Žabljaku


Crnogorski građani najviše su zainteresovani za doček Nove godine na Žabljaku, za koji su turističke agencije aranžmane prodale već početkom decembra. Veliko interesovanje bilo je i za hotelske aranžmane na primorju Crne Gore ili inostranstvu.

Crnogorskim građanima je najinteresantniji Žabljak, gdje su kapaciteti u hotelima Jezera, Planinka i Žabljak po cijeni od 210 do 330 eura za trodnevni aranžman popunjeni već početkom decembra, kažu u podgoričkim turističkim agencijama.

Trodnevni aranžman na Crogorskom primorju košta od 105 EUR u hercegnovskom hotelu Plaža do 330 u novom, ekskluzivnom hotelu Splendid u Bečićima

U agencijama tvrde da je za doček Nove godine u Kolašinu, na crnogorskom primorju i u Dubrovniku ineteresovanje bilo manje nego ranije.

Građani su bili zainteresovani i za strane destinacije, uglavnom Tunis i Egipat, za koje im nisu potrebne vize, tvrde u agencijama. Cijena osmodnevnog aranžmana, na bazi polupansiona sa svečanim dočekom Nove godine, u Tunisu, u zavisnosti od hotela, košta između 450 i 500 EUR, a Egiptu oko 700. Interesovanje je u odnosu na prošlu godinu bilo znatno veće.

Najskuplji su šestodnevni aranžmani za Pariz i London koji koštaju 580 EUR, kao i petodnevni u Rimu po cijeni od 550 EUR.

Cijene ne uključuju svečani doček Nove godine, već će se on naknadno doplaćivati u zavisnosti od toga da li će gost izabrati diskoteku, restoran ili brod, kažu u agencijama i navode da su ti aranžani već rasprodati.

Najjeftiniji je sedmodnevni aranžman za Grčku koji, uključuje autobuski prevoz i boravak u Atini i Solunu, po cijeni od 235 EUR.

XS
SM
MD
LG