Linkovi

Nju Džersi  nadigrali ekipu Njujorka 138:121


Netsi su tako turneju zagrevanja pred start novog šampionata NBA lige okončali sa tri pobede i pet poraza, dok su Niksi ostvarili povoljniji skor, 4-2.

Nju Džersi imao je u svojim redovima petoricu izuzetno rapoložena pojedinca – Ričard Džeferson upisao je 32 poena, Vins Karter i ruki Markus Vilijams zabeležili su po 21 poen, dok su Nenad Krstić i Boštjan Nabhar doprineli trijumfu a po 20 pogodaka. Drugi igrač iz Srbije u timu Netsa, Mile Ilić nije dobio šansu u duelu protiv Njujorka zbog povrede kvadricepsa.

Čikago je pred domaćom publikom ubedljivo nadigrao Toronto sa 108:91, uz fantastičnu partiju Bena Gordona, koji je zabeležio 38 pogodaka. U dresu Reptorsa najefikasniji je bio Moris Paterson sa 20 poena, u prvom porazu svog tima u pripremnim mečevima posle sedam pobeda.

Denver je u Los Andjelesu očitao lekciju Klipersima – 112:86, u meču u kojem su gosti imali više raspoloženih pojedinaca. Nagitsi su imali čak sedmoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, a predvodili su ih Demar Džonson sa 17 i Andre Miler sa 15 koševa, šest skokova i devet asistencija.

Kod Klipersa, za koje ponovo nije nastupao Željko Rebrača zbog problema sa ledjima, najbolji je bio Kori Mageti sa "dabl-dabl" učinkom od 16 pogodaka i 11 uhvaćenih lopti.

U ostalim mečevima odigranim u noći izmedju petka i subote Sakramento je slavio protiv Portlanda sa 84:78, Minesota je porazila Milvoki 101:76, San Antonio je pobedio Dalas 100:79, dok je Atlanta bila bolja od Šarlota 105:94.


XS
SM
MD
LG