Linkovi

Juvelirska radnja «Mervin dajmonds» u Vašingtonu


Kada je firma «Mervin dajmonds» nedavno otvorila novu prodavnicu u Vašingtonu, vlasnici su rešili da preduzmu jedinstven korak da bi privukli kupce tokom božićne sezone – kada kupovanje dijamanata u Sjedinjenim Državama dostiže vrhunac.

Kada prođete pored nove juvelirske radnje «Mervin dajmonds» u Vašingtonu, vidite – žive modele. Ne samo izloženi nakit, nego i manekenke koje ga nose. To privlači veliku pažnju. Prolaznici ne mogu da se odupru posmatranju žena u izlogu. Ovaj muškarac bi voleo da se zadrži još malo, ali je njegova supruga spremna da krene dalje. Međutim, ovaj prolaznik je slobodno mogao da provede neko vreme zureći u mlade manekenke okićene skupocenim nakitom. Iako nakit možda nije jedina stvar koja mu je bila na umu. Muškarcima u Vašingtonu izgleda da se sve to veoma dopada.

To je uistinu novi način privlačenja muškaraca da gledaju u robu izloženu u izlozima juvelirnice. Roni Mervis, vlasnik firme, kaže da su živi modeli u priličnoj meri povećali promet.

«Ustanovili smo da ljudi, mislim na momke, zastaju, gledaju, pokazuju i onda ulaze i kažu ‘hoću one naušnice koje nosi manekenka u izlogu’», priča Mervis.

Jedna od manekenki, Ivana, kaže da uživa i da je sve to neverovatno iskustvo.

Za firmu «Mervis dajmonds», eksperiment sa živim modelima u izlozima prodavnice, izgleda da je uspešan – i to za sve umešane strane.

XS
SM
MD
LG