Linkovi

Radmanović do kraja godine u Sijetlu


U ponedeljak je u NBA ligi odigrano pet utakmica, a najinteresantniji je bio susret Memfisa i Detroita - odlučen tek posle dva produžetka. Detroit je pobedio sa 106:104, pre svega zahvaljujući Čansiju Bilapsu, koji je 3 desetinke sekunde pre kraja drugog produžetka postigao pobedničke poene.

Šarlot je pobedio Sakramento takođe posle produžetka sa 106:103, a poraženom timu nije pomoglo ni 13 poena Predraga Stojakovića. Vladimir Radmanović je sa 14 poena u Sijetlu doprineo pobedi svog tima protiv gostiju iz Vašingtona sa 111:101.

Radmanović je u međuvremenu izjavio da će do kraja sezone igrati za «Supersonikse», iako je nezadovoljan vremenom koje provodi na parketu. On je rekao da neće tražiti da ga klub zameni za nekog igrača i pošalje u novu sredinu i naglasio da neće pristati ni na kakvu moguću zamenu. Radmanovićev ugovor ističe na kraju sezone, pa će tada postati slobodan igrač, a po novom kolektivnom ugovoru NBA lige u slučaju zamene, mogao bi da zaradi otprilike pet miliona dolara, a kao slobodan igrač – kako se procenjuje - mogao bi da dobije znatno više.

Inače, hjustonski «Roketsi» su saopštili da će Jao Ming odsustovati sa terena nekoliko nedelja, pošto je operisao inficirani palac leve noge. Kineski centar je operisan danas u Hjustonu, ali još nije poznato koliko će tačno trajati njegov oporavak.

XS
SM
MD
LG