Linkovi

Danas vam predstavljamo nastavak  filma «Legenda o Zorou»


Sedam godina posle veoma uspešne ekranizacije priče o maskiranom osvetniku Zorou, u bioskopima širom sveta, krajem oktobra pojaviće se nastavak – «Legenda o Zorou».

Kao i «Masku Zoroa» i ovo ostvarenje režirao je Novozelanđanin Majkl Kembel, poznat po radu na seriji «Homicide: Life on the Street», filmovima «GoldenEye», «Vertical Limit» i «Beyond Borders», ali i po tome što trenutno radi na najnovijem filmu o Džejmsu Bondu «Casino Royale». U glavnim ulogama ponovo se pojavljuju Antonio Banderas i Ketrin Zita Džouns, ali ovog puta nema Entonija Hopkinsa.

Zoro tj. Alehandro de la Vega živi povučenim životom u San Francisku sa suprugom Elenom i sinom Žoakinom, koji ima deset godina i koji ništa ne zna o očevom tajnom životu. Kada se opasni tirani pojave sa svojim paklenim planom, Zoro je pozvan da se suprotstavi novom protivniku – Armandu, koga igra engleski glumac Rufus Sjuel. Međutim, ovog puta ima i maskiranog saveznika, svoju suprugu Elenu.

«Legenda o Zorou» premijerno je prikazan 16. oktobra u Los Anđelesu, a u bioskope širom sveta dolazi poslednjeg vikenda u oktobru.

XS
SM
MD
LG