Linkovi

Boš zajedno sa Vejdom u Majamiju


Jedan od najtraženijih slobodnih igrača u NBA ligi ovog leta, dosadašnji košarkaš Toronto Reptorsa Kris Boš, objavio je da karijeru nastavlja u Majamiju, i da će zajedno sa Dvejnom Vejdom, koji već sedam godina predvodi tim, pokušati već sledeće sezone da na Floridu vrati titulu osvojenu 2006.

Boš je odluku najpre saopštio svom bliskom prijatelju i saigraču iz reprezentacije, koji je odmah prekinuo neizvesnost oko toga gde će on sam nastaviti karijeru. Vejd, koji je takođe slobodan igrač ovog leta, planirao je ostanak u Majamiju pod uslovom da uprava kluba angažuje ili Boša ili Lebrona Džejmsa, a sada, kada su četvrti i peti pik sa čuvenog drafta 2003. u istom timu, postoji realna mogućnost da im se već sutra uveče pridruži i prvi pik s tog drafta, dvostruki uzastopni MVP - Lebron Džejms.

Košarkaš Klivlenda objaviće šta je odlučio uživo na sportskoj TV mreži ESPN, u specijalnoj jednosatnoj emisiji, tokom koje će dati dva intervjua. Sponzori emisije biće brojne kompanije čije proizvode Džejms reklamira, a sav prihod ići će u dobrotvorne svrhe.

XS
SM
MD
LG