Linkovi

<img align=right border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/radmanovic.jpg">Teža povreda Radmanoviæa, Èabarkapini "ratnici" bolji od Sansa - 2005-03-19


Jedan od najboljih predstavnika SCG u NBA ligi ove sezone Vladimir Radmanoviæ slomio je nogu i stavljen je na listu povredjenih.

Jedan od najboljih predstavnika SCG u NBA ligi ove sezone Vladimir Radmanoviæ slomio je nogu i stavljen je na listu povredjenih. Kako prenose amerièki mediji Radmanoviæu je noga (teža povreda fibule) veæ stavljena u gips. Reprezentativac SCG æe pauzirati od 4-6 nedelja, a klub se nada da æe na treæeg strelca ekipe, koja ove sezone igra sjajno, moæi da raèuna u plej ofu. Radmanoviæ je ove sezone jedan od najveæih kandidata za osvajanje titule „najbolji 6.i graè“ a u dresu Soniksa beležio je 11.8 poena i 4.6 skokova.

Noæas je u NBA ligi odigrano èak 13 utakmica, uz uèešæe 4 igraèa iz SCG. Golden Stejt je naèinio iznenadjenje veèeri pobedom nad Finiksom 110:100. Na takmici je dominirao Beron Dejvis sa 33 poena, dok je Žarko Èabarkapa uz 8 poena imao i 5 skokova.

Sijetl je zabeležio i 44. pobedu najviše zahvaljujuæi Reju Alenu koji je Orlandu u pobedi 99:90 ubacio 38 poena. Ipak veèe je obeležio veteran Redži Miler koji je u pobedi Indijane nad Lejkersima 103:97 postigao 39 poena.

Nju Džersi je zabeležio i èetvrtu uzastopnu pobedu, kao èetvrti u nizu pao je tim Jute 94:80, dok je Èikago posle velike serije sredinom sezone, upao u krizu koja je rezultirala sa èetiri uzastopna poraza, od kojih je noæašnji u Junajted Centru protiv Nju Orliansa verovatno i najteži. Boston je pobedio Hjuston u Teksasu i tako došao do šestog trijumfa u nizu. Na toj cifri uzastopnih pobeda ostali su Roketsi koji nisu imali odgovor na dobru igru celog tima koji su predvodili Blaunt i Voker.

San Antonio je takodje ušao u "klub 50" posle laganog trijumfa nad Šarlotom, dok je Denver u sve boljoj formi, a ekipa polako dobija fizionomiju posle dolaska novog trenera Džordža Karla.

XS
SM
MD
LG