Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://voa-8.chntva1-dc1.cscehub.com/mediastore/ap_michael_Jackson_trial_28feb05_210.jpg"> Prvi svedoci optužbe dali iskaze na suðenju Majklu Džeksonu - 2005-03-01


Džeksonov advokat je rekao i kako ne postoje tragovi DNK koji ukazuju da je Majkl zlostavljao deèaka.

Tužioci su inaèe Džeksona predstavili kao preverznog pedofila, dok se odbrana usredsredila na to da pop zvezdu prikaže kao žrtvu prevaranata koji su iskoristili svog bolesnog sina da se domognu novca ucenjujuæi poznate liènosti.

Tužilac Tomas Snedon najavio je da æe žrtva, u ovom sluèaju deèak oboleo od raka koji ima 15 godina, svedoèiti javno i otvoreno o svemu što mu je Džekson uradio. On tvrdi da mu je Džekson pokazivao slike nagih žena, davao mu alkohol i dodirivao ga, a kasnije mu pretio da æe mu ubiti majku ukoliko ga prijavi.

Advokati odbrane predstavili su Džeksona kao velikog dobrotvora koji je malim gostima na svom ranèu ”Nevrlend“ u Kaliforniji, i to uglavnom bolesnoj deci, pokušao da pruži nešto što nikada nije imao: detinjstvo.

Na juèerašnjem suðenju uz Džeksona su se našli samo njegova majka Ketrin i brat Džermejn Džekson, ali zato je podrška došla od obožavalaca pop zvezde. Neki od njih su došli iz drugih zemalja, a neki iz drugih amerièkih država, i svi su uzvikivali parole podrške Mejklu Džeksonu.

XS
SM
MD
LG