Linkovi

<img align=left border=1 width=80 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/nba_logo_150_eng_7jan04.jpg">Krstiæ bolji od Èabarkape, Stojakoviæ od Drobnjaka - 2005-01-08


Na dve od deset utakmica NBA lige odigranim u noæi izmeðu petka i subote nastupila su èetvorica košarkaša iz Srbije i Crne Gore, a za razliku od Èabarkape i Drobnjaka daleko više razloga za zadovoljstvo imali su Nenad Krstiæ i Predrag Stojakoviæ.

Sakramento je do skora 21-10 stigao protiv Atlante koja je još uvek na svega pet ostvarenih pobeda u sezoni, a gotovo identièan košgeterski uèinak imala su i dva SCG asa koja su zaigrala na ovom susretu. U redovima pobednika Stojakoviæ je bio treæi strelac sa 17 poena, pet skokova i tri asistencije, dok se odlièno snašao i Predrag Drobnjak koji je za trideset minuta u igri i šut 14-6 stigao do 16 datih koševa, sedam skokova i jedne "kraðe".

Netsi su sa 82:72 savladali Golden Stejt uz prilièno dobar uèinak Krstiæa koji je za èak 41 minut na parketu ostvario 13 poena (šut samo 13-4), osam uhvaæenih, dve ukradene lopte, dve asistencije i jednu blokadu. Na drugoj strani parketa po prvi put od napuštanju Finiksa za "ratnike" je zaigrao Žarko Èabarkapa koji je za 16 minuta uz šut 4-1 dao èetiri koša i imao pritom šest skokova i jednu "kraðu".

XS
SM
MD
LG