Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/claudia1.jpg">Koje slavne mame su prošle kroz blagosloveno stanje u 2004. godini? - 2005-01-05


Amerièka glumica Gvinet Paltrou i biritanski muzièar Kris Martin u maju su dobili æerku koja je nazvana Epl Blajt Alison Martin. Prema nekim istraživanjima, ime Epl, što znaèi jabuka, postalo je izuzetno popularno posle rodjenja æerke Gvinet Paltrou, glumice koja je izjavila da æe se na neko vreme povuæi iz glumaèkog života.

Jedna od zvezda serije ”Prijatelji“ Kortni Koks Arket i njen muž Dejvid Arket u junu su dobili æerku Koko, koja je bila teška 3,9 kilograma. Kortni Koks i Arket su javno proživljavali svoje probleme oko zaèeæa, nekoliko traumatiènih pobaèaja i veštaèku oplodnju. Kortni Koks se prvi put porodila u 40-oj.

Liv Tajler, zvezda”Gospodara prstenova“ i æerka Stivena Tajlera iz Aerosmit i njen muž roker Rojston Lengdon dobili su sina, èije ime je verovali ili ne MILO - tako se i piše. Milo Vilijam Lengdon se rodio na Menhetnu 14. decembra.

Supremodel Klaudija Šifer, koja ima 34 godine rodila je drugo dete, ovoga puta devojèicu Klementajn. Šiferova i njem muž, filmski producent Metju Von veæ imaju sina Kaspera koji ima 22 meseca.

Godine 2004. porodila se i manekenka Heidi Klam, koja je uspešno nastavila karijeru i posle porodjaja. I pored toga što se rastala sa Flaviom Brijatoreom, magnatom Formule jedan, Klam je našla novog oca za bebu - pop pevaèa Sila, a potpisala je i mnoštvo novih ugovora.

U novembru, nešto ranije nego što je planirano, u 37-oj godini porodila se i Džulija Roberts, koja je sa mužem Denijem Moderom dobila blizance. Dvojajèani blizanci nazvani su Hejzel i Finius, što su sada najpopularnija imena u Americi. Robertsova ne planira filmske projekte do 2007. godine.

XS
SM
MD
LG