Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/ap_entertaiment_yearend_345.jpg">Na trenutak æemo zaviriti u svet slavnih i videti ko se razišao sa ”ljubavlju svog života“ - 2005-01-03


Godine 2004. razišli su se Tom Kruz i Penelopi Kruz, koji su se upoznali na snimanju filma ”Vanila Skaj” 2001.godine. Upravo u to vreme, Tom Kruz se razišao sa svojom dogogodišnjom suprugom Nikol Kidman.

Niki Hilton, koja svoju popularnost duguje roditeljskom nasledju i životu na visokoj nozi, na ceremoniji u Los Vegasu venèala se sa menadžerom Todom Meisterom. Brak je trajao duže nego što su predvidjali i najoptimistièniji, taènije od avgusta do oktobra. Papiri su finalizovani u novembru.

Veza Bena Afleka i Dženifer Lopez u jednom trenutku dostigla je takve razmere, da su se primale opklade koliko æe par još uizdržati. Posle izuzetno burnih noæi u striptiz barovima i kockarnicama, Ben je pao u nemilost latino dive, a stvari su se pogoršale posle izuzetno loših kritika njihovog filma Žili. Medjutim, ubrzo posle razlaza, Dženifer Lopez se udala sa Marka Antonija, koji je pre pet dana pre toga dobio konaène papire razvoda sa mis univerzum Dajanarom Tores sa kojom ima dvoje dece. Ben Aflek je sasvim dobro i zabavlja se sa Dženifer Garner.

Britni Spris je na samom poèetku 2004. nadmašila sve svoje vršnjake, i na brzoj ceremoniji u Las Vegasu udala se za svog drugara iz detinjstva Džejsona Aleksandra i to naravno u Las Vegasu. Brak je trajao samo 55 sati, što je drugi po karatkoæi brak na svetu: naime, Za Za Gabor je za svog osmog muža bila udata samo jedan dan. Britni je uspela da sklopi i drugi brak u manje od 12 meseci: i to sa Kevinom Federlajnom kome se pre nekoliko meseci rodilo drugo dete. Èestitamo.

XS
SM
MD
LG