Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.voanews.com/mediastore/voa_nba_basketball_Mengke_Bateer_150.jpg">Krstiæ, Pavloviæ i Drobnjak po 3 poena - 2004-10-19


Prošle veèeri odigrane su samo dve utakmice NBA predsezone, na kojim su nastupila trojica košarkaša iz SCG.

Nenad Krstiæ postigao je prve zvaniène poene u najjaèoj ligi sveta, ali su njegovi Nju Džersi Netsi doživeli ubedljiv poraz u Klivlendu – 88:69. Krstiæ je igrao 17 minuta, imao po 3 poena i skoka, ali i 4 asistencije, po èemu je bio najbolji u svom timu. S druge strane, u timu Kavsa, Saša Pavloviæ je za 12 minuta takoðe postigao 3 poena uz jedan skok.

Identièan uèinak Pavloviæevom, uz jednu asistenciju imao je Peða Drobnjak za devet minuta koliko je proveo na parketu u porazu Atlante od Majamija – 92:82. Hoksi su gostovali na debiju Šakila O'Nila pred domaæim navijaèima u "Ameriken Erlajns Areni", a doskorašnji košarkaš Lejkersa radio je šta je hteo pod oba koša. Iako je igrao samo 21 minut, imao je uèinak od 15 poena, 6 skokova i 3 blokade, a verovatno samo zbog njega dvoranu je ispunilo svih 18.454 navijaèa. Najefikasniji kod pobednika bio je Dvejn Vejd sa 18 koševa, dok je Entoan Voker za poražene ubacio 25.

XS
SM
MD
LG