Linkovi

NBA spektakl 14 oktobra u Šangaju - Hjuston sa Mekgrejdijem i Jao Mingom, protiv Sakramento Kingsa  - 2004-10-12


Ljubitelji košarke u Šangaju, zavièaju Jao Minga – imaæe èast da ove godine, svog ljubimca vide na promociji NBA šamionata, 14 oktobra, protiv Sakramento Kingsa. U ekipi Hjustona zaigraæe i najbolji strijelac lige u protekle dvije sezone, Trejsi Mek Grejdi. Trener Rokitsa Džef Van Gandi razoèarao je donekle navijaèe Jao Minga, rekavši da 226 centimetara visoki Kinez neæe igrati više od 28 minuta.

Stojakoviæ odlazi?

Po ponašanju na sinoænjem treningu Kingsa u Šangaju - nije se moglo nasluti nezadovoljstvo Predraga Stojakoviæa, ali su mediji objavili kako ne postoji ni promil šanse da vrsni stijelac produži ugovor sa Kingsima. Stojakoviæ oèekuje da æe biti razmijenjen do kraja roka koji istièe 15. februara naredne godine.

Još jedan poraz Grin Bej Pekersa

Nastavljeno je i takmièenje u NFL ligi. Od 1996 do 2002-te, Grin Bej je – ukljuèujuæi i postsezonu – imao skor 53-7 na svom terenu. Ali Lembo Fild više nije neosvojiva tvrðava i jesenja rasprodaja bodova je nastavljena, jer Pekersi više ni izbiliza ne lièe na tim koji praktièno nije znao za poraz kod kuæe. Sinoæ su im mjeru uzeli Titansi iz Tenesija, 48-27, postavši istovremeno tim koji je osvojio najviše poena na Lembo Fildu. Najbolji u timu iz Tenesija, koji sada ima skor od 2 pobjede i tri poraza, bio je Kris Braun sa 148 jardi i dva duga taèdauna. Pekersi imaju svega jednu pobjedu i èak 4 uzastopna poraza – što je im najlošija serija od 1991. Tenesi je poentirao u pet od 6 prvih posjeda lopte i Titansi su igrali bez grešaka u napadu – za razliku od Pekersa koji su samo u drugom poluvremenu imali èak 6 pogrešnih dodavanja. 6 minuta pred kraj prve èetvrine – tim iz Tenesija je imao 17-0 i 145 prema samo 4 jarde. Ekipa koju je uprkos lakšem potresu mozfa protekle sedmice i sinoæ predvodio veteran Bret Favre – nije se oporavila do kraja utakmice.

XS
SM
MD
LG