Linkovi

<img align=left border=1 width=80 hspace=8 src="http://www.usopen.org/en_US/images/nav/top/uo00000g1.gif">Nenad Zimonjiæ nije uspeo da se plasira u treæe kolo US Opena u konkurenciji parova - 2004-09-03


Zimonjiæ i Austrijanac Džulijan Noul poraženi su od èilenskog dubla Fernando Gonsales Nikolas Masu sa 2:1, po setovima 5:7, 7:5 i 7:6, posle više od dva i po sata igre.

Zimonjiæ kasnije veèeras poèinje takmièenje u miksu. Na terenu broj osam, on i Ruskinja Elena Lihovceva, koji su postavljeni za petenosioce, igraju protiv Zimonjæevog dubl partnera Austrijanca Noula i njegove sunarodnice Barbare Šet.

U pojedinaènoj konkurenciji, srpsko-crnogorski tenis ostao je bez predstavnika, pošto je rano jutros po srednje-evropskom vremenu Jelena Jankoviæ eliminisana u drugom kolu. Bolja od nje, bila je vimbldonska šampionka Marija Šarapova, koja je trijumfovala u tri seta – 6:0, 6:7 i 6:1.

A kada je reè o meèevima današnjeg programa nije bilo iznenaðenja.

Drugi nosilac u konkurneciji teniserki, Francuskinja Ameli Morezmo, koja na ovogodišnjem US Openu juri prvu Grand Slem titulu u karijeri i eventualno prvo mesto na svetskoj rang-listi, nije imala nikavih problema protiv Venecuelanke Marie Vento-Kabèi – 6:2, 6:0. Slièno je bilo i u duelu Japanke Ai Sugijama i Hrvatice Jelene Kostaniæ. 12. nosilac je trijumfovala sa 6:1 i 6:3.

Kod tenisera laganu pobedu ostvario je 4. nosilac Australijanac Lejton Hjuit, koji je sa 3:0 eliminisao Marokanca Arazija, dok su Nemac Tomi Has i Španac Tomi Robredo protivnicima iz Francuske prepustili po jedan set. Has je eliminisao Grožana, a Robredo – Klemona. VT - out

XS
SM
MD
LG