Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src=" http://msn.espn.go.com/i/magazine/new/vince_carter_bracket.jpg">Vins Karter i Džejlen Rouz u Nju Orleansu, za Pi Džej Brauna i Džamala Meglora? - 2004-07-29


Ukoliko je verovati izveštajima lokalne TV stanice u Nju Orleansu, Vins Karter bi uskoro mogao da obuèe dres Hornetsa, zajedno sa sadašnjim saigraèem u Torontu, Džejlenom Rouzom. Navodno, Toronto je ponudio Kartera i Rouza u zamenu za Pi Džej Brauna i kanadskog reprezentativca Džamala Meglora, a u ceo dogovor ukljuèena je i odreðena kolièina novca.

Poznato je da je Karter veæ dugo nezadovoljan u Torontu i da želi da bude trejdovan jer nije zadovoljan èelnicima kluba, a neki od njegovih bliskih prijatelja rekli su da Karter neæe igrati ukoliko Rièard Pedi, predsednik kompanije "Maple Leaf Sports & Entertainment Ltd.", koja je vlasnik Reptorsa, kunsultant Džek Mekloski, i sportski direktor Džim Keli - ne dobiju otkaz.

"Kada doðe vreme definitivno æe se sve znati", rekao je Karter, koji æe sutra (30. jul) organizovati tradicionalnu humanitarnu "All-Star" utakmciu u "Er Kanada Centru". "Trenutno nemam ništa da kažem, ali obeæavam da æu sve reæi kada bude trenutak".

Meglor, koji je visok 211 cm, roðen je u Torontu i u prošlosti je nagoveštavao da bi voleo da igra u dvorani u kojoj bi uživo mogli da ga gledaju porodica i prijatelji. Prošle sezone u dresu Hornetsa imao je "dabl-dabl" u proseku (13,7 poena i 10,3 skoka). Braun, takoðe visok 211 cm, proseèno je postizao 10,3 poena i imao najbolji procenat šuta iz igre u celom timu. S druge strane, Džejlen Rouz bi bio znaèajno pojaèanje na poziciji beka, i verovatno bi poèinjao meèeve zajedno sa Beronom Dejvisom.

XS
SM
MD
LG