Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src=" http://www.euroleague.net/fotos/jugadores/E03/AUO.jpg">Krstiæ od danas u Nju Džersi Netsima - 2004-07-27


Košarkaški reprezentativac SCG Nenad Krstiæ od danas æe postati èlan Nju Džersi Netsa. Doskorašnji košarkaš Partizana, koga su Netsi izabrali na draftu 2002. godine, kao 24. pika napustio je pripreme "plavih" kako bi potpisao ugovor sa svojim novim klubom.

"Jedva èekam da zaigram u NBA ligi", rekao je amerièkim novinarima Krstiæ, koji je visok 212 cm, a 25. jula napunio je 21 godinu. "Mnogo sam nauèio igrajuæi u Partizanu i osvajajuæi titule šampiona. Drago mi je da dolazim u Netse i želim da pomognem da ponovo doðu u finale plej-ofa".

Krstiæev menadžer Dejvid Bauman iz agencije "SFX Basketball" istakao je da je Krstiæ spreman da igra u NBA ligi.

"Smatram da odmah može da pomogne Netsima", rekao je Bauman.

Pošto je bio pik u prvoj rundi Krstiæ bi trebalo da potpiše standardni trogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka na još godinu dana, a njegova vrednost po "ruki skali" trebalo bi da bude izmeðu èetiri i pet miliona dolara. Pored Krstiæa, Netsi su potpisali ugovor i sa krilnim centrom Kajlom Dejvisom, koji je zadovoljio struèni štab igrama u Letnjoj ligi.

XS
SM
MD
LG