Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="  http://us.news2.yimg.com/us.yimg.com/p/net/20040715/capt.e5d431ad57f29bd6e01749cd4c942730">Kobi Brajant ostaje u Lejkersima - 2004-07-15


Los Anðeles Lejkersi ipak se neæe potpuno raspasti ovog leta. Posle odlaska Šakila O'Nila u Majami, u okviru trejda u kome su Lejkersi dobili Lamara Odoma, Brajana Grenta, Kerona Batlera i pik iz prve runde jednog od narednih draftova, druga velika zvezda tima iz Los Anðelesea, Kobi Brajant odluèio je da obnovi ugovor sa klubom. Brajant je tako izmeðu Lejkersa i Klipersa izabarao klub u kome je igrao proteklih osam godina i osvojio tri titule prvaka NBA lige.

"Kobi nas je obavestio da æe ostati u Lejkersima i potpisati novi ugovor", rekao je portparol "jezerdžija" Džon Blek, a kasnije veèeras biæe održana i zvanièna konferencija za novinare.

Prema oèekivanjima, Brajant æe za novi sedmogodišnji ugovor dobiti oko 137 miliona dolara, ali pre poèetka sledeæe sezone moraæe da proðe kroz sudski proces zbog navodnog silovanja službenice jednog hotela u Iglu, u državi Kolorado. Brajant se izjasnio kao nevin i rekao da je 20-godišnja devojka dobrovoljno pristala na seks sa njim. Suðenje poèinje 27. avgusta, èetiri dana posle njegovog 26. roðendana i ako bude proglašen krivim, Brajant je suoèen sa doživotnom zatvorskom kaznom.

XS
SM
MD
LG