Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://news.bbc.co.uk/olmedia/1375000/images/_1379322_s_oneal300.jpg">Šek u Majamiju za Batlera, Odoma, Grenta i pik iz prve runde drafta posle 2006. godine - 2004-07-11


Šakil O'Nil sledeæe sezone igraæe za Majami Hit. Dogovor dva kluba i predstavnika svih igraèa ukljuèenih u trejd je postignut, što je kasno uveèe u subotu u telefonskom razgovoru za "Vašington Post" potvrdio O'Nilov menadžer Peri Rodžers.

"Èeka se još odobrenje lige, ali mogu da kažem da je sve dogovoreno", rekao je Rodžers.

Kao što je nešto ranije objavljeno Lejkersi æe u zamenu za O'Nila dobiti beka Kerona Batlera, krilo Lamara Odoma i krilnog centra Brajana Grenta, uz pik iz prve runde jednog od narednih draftova – posle 2006. Ugovor æe moæi da bude potpisan tek u sredu, kada prema pravilima NBA lige, istièe dvonedeljni moratorijum.

San Antonio Sparsi postigli su dogovor sa Makabijem iz Tel Aviva, da Beno Udrih veæ ove sezone preðe u Teksas. Tim Grega Popoviæa tako je najverovatnije okonèao prelazni rok, jer je prethodno Manu Ðinobili produžio ugovor, a došao je i Brent Beri.

Detroit je prema nezvaniènim informacija pristao da ponudi Antoniju Mekdajsu 30 miliona za pet godina, dok su Atlanta Hoksi i Indijana Pejsersi ugovorili trejd. Stiven Džekson potpisaæe novi šestogodišnji ugovr sa Hoksima vredan 44 miliona, a onda æe odmah biti prosleðen u Indijanu, za Ala Haringtona.

Uprkos problemima sa "seleri kapom", Niksi æe po svemu sudeæi dovesti beka Èikago Bulsa, Džamala Kroforda, dok æe Kenjon Martin pored Hoksa dobiti maksimalnu ponudu – preko 80 miliona za 6 godina - i od Denver Nagitsa.

XS
SM
MD
LG