Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="http://www.nba.com/media/forum030219_okur.jpg">Juta ponudila ugovor Hrvatu Gordanu Girièeku i jednom od centara šampionskog tima iz Detroita, Memetu Okuru - 2004-07-07


Juta je saopštila da su turski reprezentativac Memet Okur i hrvatski internacionalac Gordan Girièek usmeno prihvatili ponude kluba iz Solt Lejk Sitija.

Prema nezvaniènim informacijama Okur bi za šest godina trebalo da zaradi izmeðu 42 i 48 miliona dolara, dok se za Girièeka ne pominje nikakva cifra. Amerièki mediji pretpostavljaju da Detroit neæe uspeti da zadrži Okura.

Pored turskog reprezentativca, Pistonsi ovog leta ostaju i bez pomoænog trenera Majka Vudsona, koji je postigao dogovor da u naredne èetiri godine sedi na klupi Atlanta Hoksa. A Edonal Fojl, rezervni centar Voriorsa, saopštio je da se dogovorio sa klubom o produžetku saradnje. Nezvanièno, Fojl æe potpisati petogodišnji ugovor sa Golden Stejtom i najverovatnije postati starter, jer je Erik Dampir iskoristio klauzulu i postao slobodan igraè.

XS
SM
MD
LG