Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="  http://www.nba.com/media/jazz/pavlovic_11.jpg">Pavloviæ ipak u Klivlendu? - 2004-06-22


Predrag Drobnjak, po svoj prilici, biæe jedini košarkaš iz SCG u novom NBA timu Šarlot Bobketsima, pošto se iz izvora bliskih NBA ligi saznaje da æe mladi Aleksandar Pavloviæ, doduše preko veèerašnjeg “expansion” drafta, završiti u Klivlend Kavalirsima. Pavloviæa je Juta ostavila “nezaštiæenog”, a prema još nepotvrðenim izvorima Kavsi su se dogovorili sa Bobketsima da im za Pavloviæa ustupe pika u prvoj rundi nekog od narednih draftova.

Bivši košarkaš Buduænosti izabran je prošlog leta kao 19. pik na draftu, a na 79 meèeva u debitantskoj sezoni proseèno je postizao 4,9 poena. U prilog ovoj informaciji ide èinjenica da je novi asistent u struènom štabu Pola Sajlasa, doskorašnji pomoænik Džerija Slouna u Juti – Keni Net, kao i to što je GM Kavsa, Džim Pekson veoma zainteresovan za 20-godišnjeg Crnogorca. Pored toga, za veèeras u 8 sati po istoèno-amerièkom vremenu (dva posle ponoæi po srednje-evropskom), zakazana je konferencija za novinare u “Gand Areni” u Klivlendu.

XS
SM
MD
LG