Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src="  http://us.news2.yimg.com/us.yimg.com/p/net/20040620/capt.4779708f1363b96f8923a2011d7c67d1 ">Rudi Tomjanoviæ trener Lejkersa? - 2004-06-20


Novi trener Lejkersa mogao bi da bude Rudi Tomjanoviæ. Samo dan pošto je Fil Džekson i zvanièno saopštio da neæe produžiti ugovor sa timom iz Los Anðelesa,dnevni list "The Houston Chronicle" i lokalna TV stanica "KRIV" objavili su vest da su Lejkersi kontaktirali bivšeg trenera Rokitsa, koji je posle oporavka od raka prostate prošle sezone bio skaut kluba.

Direktor Rokitsa potvrdio je da ga je veæ u petak zvao GM Lejkersa Miè Kupèak kako bi dobio dozvolu da prièa sa Tomjanoviæem, a Tomjanoviæ je i sam izdao saopštenje u kome kaže da su ga Lejkersi kontaktirali i da je zainteresovan za taj posao.

Olimpijski plamen u UN i Njujorku

Olimpijski plamen juèe je završio svoje putovanje po SAD. Prvi put u istoriji olimpijska baklja bila je u kompleksu Ujedinjenih Nacija u Njujorku, gde je generalni sekretar Kofi Anan još jednom apelovao na obustavu svih sukoba tokom održavanja Igara u Atini i izrazio nadu da æe mir trajati dugo.

Plamen su potom po ulicama Njujorka nosile mnoge poznate liènosti, ukljuèujuæi nekadašnjeg svetskog rekordera u skoku u dalj Boba Bimona, NBA košarkaša Dikembea Mutomba i repera Šona Pi Didi Kombsa. Na kraju, oko ponoæi pred nekoliko hiljada ljudi, plamen je završio put na Tajms skveru, gde ga je lebdeæi donela Naða Komaneèi. Sledeæe odredište olimpijskog plamena je Montreal, gde se završava njegovo putovanje po Severnoj Americi i sledi povratak u Evropu.

XS
SM
MD
LG