Linkovi

<img align=left border=1 width=60 hspace=8 src=" http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/sp/v/nba/teams/1/80x60/min.gif">Minesota se ne predaje - 2004-05-30


Košarkaši Minesote pobedili su Los Anðeles Lejkerse – 98:96 u petoj utakmici finala Zapadne konferencije i tako smanjili rezultat u seriji na 3-2, pred šesti meè, koji se u "Stejpls Centru" igra sutra uveèe.

"Vukovi" su igrali bez Sema Kasela, koji po prvi put u seriji nije bio u dresu, ali su Kevin Garnet i Letrel Sprivel, uz znaèajan doprinos Hoiberga i Zerbijaka, produžili nadu svog tima da može da eliminiše Lejkerse. Garnet je završio meè sa 30 poena, 19 skokova i 4 asistencije, Sprivel je ubacio 28 koševa, Hoiberg 14, a Zerbijak 11. Uprkos konaènom rezultatu i razlici od samo dva poena, pobednik je bio rešen nešto više od dva minuta pre završetka, posle koša Hoiberga uz faul Brajanta, kada su domaæi vratili razliku na 10 poena. Najefikasniji kod Lejkersa bio je Brajant sa 23 poena, 7 asistencija i 6 skokova, dok su Šakil O'Nil, Karl Meloun i Derek Fišer postigi po 17 poena. O'Nil je uz to imao 13, a Meloun 9 skokova.

NBA plej-of nastavlja se veèeras petom utakmicom izmeðu Indijane i Detroita. Trenutni rezultat u seriji je 2-2, a prednost domaæeg terena je na strani Pejsersa.

XS
SM
MD
LG