Linkovi

Film “Skubi du“ - 2004-03-28


”Oslobodjena èudovišta“ ili ”Skubi Du 2“ je novi film o popularnom crtanom junaku, psu Skubi Duu koji se stalno nalazi u svojoj poznatoj družini popularno zvanoj ”Banda“. Ovoga puta, ”Banda“ istražuje planove maskiranog zloæe da preuzme kontrolu nad njihovim gradom, a pustolovina se odvija u igrano-crtanom svetu.

I u ovom nastavku pojavljuju se Fredi Princ Džunior, koji tumaèi narcisoidnog Freda, glamurozna Dafni, koju igra Sara Mišel Gelar, Linda Kardelini tumaèi Velmu, dok se kao veèni optimista Šegi pojavljuje Metju Lilard, koji kaže:

”Veoma retko dobijete priliku da popravite stvari koje ste uradili, a mi smo je dobili sa ovim filmom. Prvi film je prošao odlièno i vratili smo se da pružimo još bolju avanturu. Pre snimanja gledao sam mnogo filmova Èarlija Èaplina i Bastera Kitona, jer sam želeo da popravim nastup Šegija - kia koga tumaèim.“ Iako je film u suštini zabavan, Linda Kardelini smatra da je glumaèki bio izuzetno zahtevan.

“Iako su neki likovi crtani, odgovornost glumaca je velika zato što se deca poistoveæuju sa onim što vide. Sada je nama kao glumcima lakše, zato što smo konaèno i mi videli glavnog glumca - Skubi Dua, koga smo do premijere filma i sami samo zamišljali”.

Mlada glumica Ališa Silverstoun tumaèi Heder, TV reportera koji izveštava javnost o dogadjajima u ovom zabavnom svetu.

“Heder je zaista posveæena gradjanima tog gradiæa i ubedjena je da je briga o njegovim gradjanima njena odgovornost.“

"SCOOBY DOO TWO: MONSTERS UNLEASHED" je nastao na osnovu veoma popularnog crtanog filma ”Skubi Du“ koji su tokom sedamdesetih radili velikani animacije Vilijem Hana i Džozef Barbera.

XS
SM
MD
LG