Linkovi

Novi album Kenija Èesnija - 2004-03-04


Keni Èesni je po završetku turneje 2003. otišao na odmor na Karibe gde je odmah poèeo da piše pesme za svoj novi album. Prva pesma sa albuma “There Goes My Life,” koju je objavio prošlog oktobra, veæ posle devet nedelja je izbila na vrh top liste najslušanijih kantri pesama.

Na najnovijem albumu Kenija Èesnija mogu se èuti i snimci sa njegovog prošlogodišnjeg koncerta u rodnom Noksvilu, u Tenesiju, kome je prisustvovalo 60 hiljada obožavalaca. Njegova interpretacija pesme “Please Come To Boston”, Dejva Loginsa iz 1974., pozdravljena je burnim ovacijama.

Keni Èesni spada meðu najpopularnije koncertne kantri izvoðaèe u Sjedinjenim Državama. Njegove prošlogodišnje koncertne turneje koje je nazvao “Margaritas ‘N Senoritas” bile su na treæem mestu po poseæenosti. Èesni se nada da æe taj uspeh ponoviti i ove godine, na turneji “Guitars, Tiki Bars And A Whole Lotta Love” koju zapoèinje 17. marta u Hjustonu, na godišnjem takmièenju u kaubojskim veštinama poznatom kao Houston Livestock Show and Rodeo.

XS
SM
MD
LG