Linkovi

Film Against The Ropes - 2004-02-14


'Against the Ropes' je film o Džeki Kalen, najuspešniijoj ženi menadžeru u istoriji boksa, koji se tradicionalno smatra muškim pozivom. Ulogu Džeki Kalen tumaèi Meg Rajan, dok se pored nje pojavljuju i Omar Eps, Toni Šalub i Èarls S. Dauton koji je i režirao film. Kalenova je karijeru poèela kao voditelji i novinar lokalnih radija i televizije, i iako nije bila prva žena menažder boksera, pamti se kao najuspešnija.

Na samoj premijeri pojavila se i Džeki Kalen, ovde i jedan od producenata filma, koja je prošle godine pretrpela srèani udar. Kalenova je izrtazila izuzetno zadovoljstvo što je film koji se spreman 12 godina konaèno ugledao svetlost dana.

Džeki Kalen je tokom 70-tih otvorila PR kompaniju èiji su klijenti bili iskljuèivo sportisti, a deceniju kasnije poèela je da se bavi menadžerstvom. Pored toga što je majka dvoje sinova i baka, ona je napisala mjuzikl koji se igrao na Brodveju, a takodje se još uvek bavi onim što ju je proslavilo. Njeni trenutni klijenti su nekadašnji šampion Bronko MeKart, bokser teške kategorije Kevin Montij i nova zgodna mlada nada Amber Gideon.

Film ”Against The Ropes“ sniman je u Ohaju, zatim u Detroitu, gde se prièa realno odigrala kao i u Torontu i Hamiltonu u Kanadi. Film je sniman u prvoj polovini 2002. godine, a u bioskope u Evropi stiže u aprilu.

XS
SM
MD
LG