Linkovi

Komkast kupuje kompaniju Volt Dizni ? - 2004-02-13


Korporacija “Komkast“ ponudila je 66 milijardi dolara za dogovor o prisajedinjenju kojim bi bila stvorena vjerovatno najveæa multimedijalna imperija na svijetu. Uprava “Komkasta“ vjeruje da bi postizanje dogovora sa èelnicima “Volt Diznija“ uskoro urodilo enormno velikim profitom, ali je napomenutoda kompanija “Dizni“ nije prihvatila ranije inicijative o ujedinjenju sa “Komkastom“. Kompanija “Dizni“ je gigant u amerièkom svijetu zabave, pošto uz èuvene zabavne parkove, “Diznilend“ i ”Dizniverld“, u sklopu iste kuæe funkcionišu mreža televizijskih kanala i filmski produkcijski studio. “Komkast“ opskrbljuje više od 21 milion mušterija u Sjevernoj Americi.

Iako je ovdje u Vašingtonu temperatura tek nekoliko stepeni iznad nule, tržište Sjedinjenih Država veæ se priprema za ljeto.

Na naslovnoj strani specijalnog izdanja najpopularnijeg sportskog magazina “Sport ilustrejtid“, koje se iskljuèivo bavi promocijom najnovijih modela kupaæih kostima je 26-ogodišnja Èehinja Veronika Varekova, dok se u kupaæim kostimima u unutrašnjosti magazina pojavljuju teniske zvijezde Ana Kurnjikova i Serena Vilijams. Ovo je sedma godina u 40-ogodišnjoj istoriji magazina, da osim modela ulogu manekena dobijaju i najpoznatije sportske liènosti iz svih krajeva svijeta. Fotomodeli su se pojavili i na posebnom posteru pod nazivom Hram slavnih, a na slici su Kristi Brinkli, Eli Mekfirson, Rejèel Hanter, Tajra Benks, Hejdi Klam i drugi. Specijalno izdanje “Sport ilustrejtida“ na kioscima se pojavilo – danas.

XS
SM
MD
LG