Linkovi

Novi poraz Sakramenta - 2004-01-26


Osim toga, prema navodima sportske TV mreže ESPN novi vlasnik kluba danas je otpustio trenera Bajrona Skota, koji je Netse dvije godin zaredom dovodio do finala NBA lige. Ugvovor Skota sa Netsma, isticao ej ove godine, a nije produžen upravo zbog toga što je klub bio na prodaju. Ni uprava Netsa, kao ni agent Bajrona Skota, još nisu zvanièno potvrdili vijest o otkazu., dok ESPN navodi da æe na klupi “Mrežica” veæ sjutra u Filadelfiji biti pomoæni trener Lorens Frenk.

AMERIKAN ERLANS ARENA, DALAS

Košarkaši Sakramenta poraženi su sinoæ i na drugom uzastopnom gostovanju, od Meveriksa u Dalasa 108:99. U susretu koji je riješen u poslednja dva minuta Predrag Stojakoviæ je ubacio 24 poena uz 10 skokova, dok je Vlade Divac imao 12 poena i 6 skokova.

TARGET CENTAR; MINEAPOLIS

Minesota Timbervulvsi su se namuèili protiv sve boljih Finiks Sansa, ali su trijumfom 99:95 izjednaèili najbolji skor u NBA ligi sa 30 pobeda i 12 poraza. U ekipi Minesote najzapaženiji je bio Sem Kasel sa 32 poena. U ekipi Sansa, Žarko Èabarkapa je, za 16 minuta - uz svag 2 poena iz 6 pokušaja zabilježio i 3 skoka.

PALATA “OBURN HILS”, DETROIT

Detroit je neoèekivano poražen na svom terenu od od Altanta Houksa 91:82. Darko Milièiæ i Željko Rebraèa, odlukom trenera Lerija Brauna, ponovo nisu igrali. Dodajmo da je Hjuston, u najboljoj NBA partiji Jo Minga, pobijedio Orlando 99:87, dok su Grizliji u Memfisu zabilježili i osmu uzastopnu pobjedu, ovoga puta protiv Denvera 106:88.

MELBURN, AUSTRALIJA

Na Otvorenom prvenstvu Australije, Švajcarac Rože Federer eliminisao je u osnmini finala ljubimca domaæe publike Lejtona Hjuita sa 3:1. Prošlogodišnji pobednik Vimbldona tako se pridružio èetvrtfinalistima Rodiku, Agasiju, Fereru, Nalbandijanu i Marokancu Araziju koji je priredio najveæe iznenaðenje osmine finala eliminisavši Marka Filipusisa sa 3:0.

U konkurenciji teniserki Lisa Rejmond, koja je u prethodnom krugu eliminisala Venus Vilijams, slavila je i protiv mlade Francuskinje Tatiane Golovin uz samo dva izgubljena gema. U najzanimljivijem meèu osmine finala 6 nosilac - Ruskinja Anastasija Miškina eliminisala je 9. nosioca, Amerikanku Èandu Rubin sa 2:1, po setovima 6-7,6-2,6-2.

XS
SM
MD
LG