Linkovi

Održana premijera filma o Majklu Džeksonu 'This Is It'


Sinoć u Los Anđelesu, obožavaoci, prijatelji i porodica Majkla Džeksona imali su prvu priliku da vide film u kome su prikazani poslednji meseci života „kralja popa“, dok se pripremao za turneju koja je trebalo da obeleži njegov veliki povratak.

Premijera je bila poruka ljubavi Majklu Džeksonu sa crvenog tepiha na kome su plesači imitirali njegove čuvene pokrete, obožavaoci nosili replike prepoznatljivih belih rukavica, a poznate ličnosti odavale počast kako pevaču, tako i filmu:

„Mislim da je Majkl imao uticaj na svačiji život, zato je bio izuzetan“, rekla je glumica Dženifer Lav Hjuit.

Džeksonova braća rekla su da ih je film povremeno doveo do suza, ali i da ih je nasmejao.

„Vrlo emotivno za mene, ali Majkl je pun naboja, a povremeno urnebesan i zabavan“,
objasnio je Marlon Džekson.

Film obožavaocima pruža pogled iza scene dok se Džekson pripremao za turneju koja se nikad nije dogodila. Međutim, njegovi plesači kažu da je ono na ekranu dokaz da je bio spreman:

„Pokazali su mnogo dobrih trenutaka, što je podstaklo uspomene“, rekao je Dres Rid.

Film bi trebalo da nastavi Džekosnovo nasleđe i pruži završetak njegovim obožavaocima, poput Džastina Koflina, koji je zbog premijere doputovao čak iz Irske.

„Kada ljudi budu videli film shvatiće koliki je to gubitak, da je Majkl bio najbolji i da se nikad neće pojaviti niko sličan“, poručio je Koflin.

Očekuje se da film zaradi 40 miliona dolara samo do kraja nedelje, a lako se može dogoditi da postane koncertni zapis sa najvećom zaradom u istoriji filmske umetnosti.

XS
SM
MD
LG