Linkovi

Majkl Džekson navodno ipak ostavio testament


Neki mediji su javili da je pokojni pevač Majkl Džekson 2002. sastavio testament, kojim se imovina popularnog pevača deli između njegove majke i troje dece.

"Vol strit džornal" je danas objavio da bi advokat pop ikone mogao da preda testament sudu u Los Anđelesu već u četvrtak, samo nedelju dana posle Džeksonove iznenadne smrti. Od očeve smrti Džeksonovo troje maloletne dece žive sa svojom bakom po ocu, Ketrin Džekson. Sudija u Los Anđelesu je juče je Džeksonovoj majci dodelio privremeno starateljstvo nad dvanaestogodišnjim Prinsom Majklom, jedanaestogodišnjom Paris Majkl Ketrin i sedmogodišnjim Prinsom Majklom Drugim. Advokat Džeksonove bivše supruge i biološke majke dvoje starije dece, Debre Rou, je izdao saopštenje u kom se izražava žaljenje zbog Majklove smrti.

Džeksonovo najmlađe dete rođeno je uz pomoć neidentifikovane surogat majke. Ketrin Džekson je juče na sudskom saslušanju odobreno da preuzme ograničenu kontrolu nad delom imovine svog pokojnog sina. Ona je tom prilikom izrazila zabrinutost za bankovne račune, koji su pod kontrolom neimenovanih ljudi i kompanija. Novo saslušanje na kom će biti doneta konačna odluka o ovom slučaju biće održano sledeće nedelje.

XS
SM
MD
LG