Linkovi

Majka Majkla Džeksona dobila privremeno starateljstvo nad decom


Još nema vesti o tome kada i gde će biti održana sahrana Majkla Džeksona. Dok čekaju rezultate privatne obdukcije, članovi njegovi porodice polako počinju da izlaze u janost, duboko potreseni smrću svog bližnjeg. Međutim, kako izgleda, fokus je trenutno na najmlađim članovima Majklove uže porodice.

Majka Majkla Džeksona, Ketrin dobila je privremeno starateljstvo nad njegovo troje dece. Odluka o stalnom starateljstvu biće doneta na pretresu u avgustu. Do kraja dana Al Šarpton treba da se sastane se sa porodicom preminulog pevača kako bi razgovarali o sahrani, na kojoj će se slaviti njegov talenat, bez pominjanja kontroverznog života koji je vodio.

„Nije bio čudovište, već genije“, rekao je Šarpton.

Kada je reč o Džeksonovim poslednjim trenucima života, u javnost dospevaju novi kontradiktorni detalji. Advokat njegovog ličnog lekara dr Konrada Mareja izjavio je da njegov klijent nije ubrizgao Džeksonu demorol, pre nego što mu je srce prestalo da kuca, kako je prethodno objavljeno.

U izjavi za „Si En En“ (CNN) otac Džo Džekson izjavio je da je tražio drugu obdukciju, jer želi da zna više o lekaru.

„Ima mnogo stvari koje me brinu, ne bih da ulazim u detalje, ali ne sviđa mi se ono što se desilo“.

Porodica Džekson prisustvovala je sinoćnjoj dodeli nagrada crnačke TV mreže „BET“, na kojoj je odata pošta kralju popa i njegovoj muzici.

Tradicionalna godišnja manifestacija u poslednji čas pridodala je neke izvođače, a neke poznate ličnosti, koje prethodno nisu planirale dolazak, promenile su planove kako bi mogli da ispoštuju sećanje na Majkla Džeksona.

„Za vas je Majkl ikona, za nas je porodica“, rekla je Dženet Džekson, dok je otac Džo dodao:

„Voleo bih da je mogao da bude ovde da vidi ovo slavlje“.

Džeksonov otac juče je pokrenuo proces za preuzimanje kontrole nad sinovljevim nasledstvom. U ovom trenutku, još se ne zna da li je Majkl uopšte imao testament.

XS
SM
MD
LG