Linkovi

Udala se Ešli Simpson, Diznijev Prince Caspian najgledaniji film


Gart Bruks je ponovo na sceni, pa makar i na jednu noć. On je nastupio na godišnjoj dodeli nagrada Akademije kantri muzike u Las Vegasu, gde mu je ukazana počast nagradom Crystal milestone. S obzirom na to da je od prodaje njegovih ploča zarada prevazišla 123 miliona dolara, Bruks je tržišno posmatrano - najuspešniji solo izvodjač svih vremena.

U medjuvremenu, pevačica Ešli Simpson je na venčanju iz bajke rekla DA rokeru Pitu Vencu iz benda Fall Out Boys. Prema pisanju magazina People, oni su se venčali na ceremoniji tematski određenom bajkom «Alisa u zemlji čuda», u domu njenih roditelja. Njena starija sestra Džesika Simpson bila je i kuma. Nov i bračni par inače već čeka prvo dete.

A kad je reč o filmskim ostvarenjima, princ Kaspian je ovog vikenda suvereno vladao na bioskompskim blagajnama. Drugi deo Diznijevog spektakla «The Chronicles of Narnia» zaradio je više od 56 i po miliona dolara tokom prvog vikenda prikazivanja. Princ Caspian je potisnuo «Iron Mana» koji je ovog vikenda doneo producentima preko 31 milion dolara, što je ukupnu zaradu učinilo većom od 222 miliona dolara.

XS
SM
MD
LG