Linkovi

Kuća za proizvodnju ženskog rublja «Viktorija Sikret» postala previše seksi


Kuća za proizvodnju ženskog donjeg rublja «Viktorija sikret» je sinonim za seksi. Njihova provokativna kampanja privlači kupce već godinama, međutim izvršni direktor te kuće strahuje da je ona danas možda – previše seksi.

Brend «Viktorija sikret» je zaradio milijarde dolara prodajući seksi. Njihove modne revije, kao i katalozi sa provokativnim manekenkama, su za mnoge nezaobilazni. Ali postavlja se pitanje, da li su prešli graicu i postali previše seksi? Neke žene smatraju da jesu, jer, kako kažu, ko je video da neko nosi cipele sa visokom štiklom uz pidžamu? Druge misle da su manekenke na fotografijama možda previše golišave.

Direktorka Viktorije sikret, Šeren Turni se nedavno sastala sa investitorima posle čega je priznala da je kompanija dosta toga nasledila. Današnji izgled manekenki je mnogo eksciplitniji nego onaj sa reklama iz 1996. godine.

Džeri Dela Femina, zadužen za advertajzing, kaže da bi verovatno bilo lakše Britni Spirs da promeni imidž nego Viktoriji sikret.

Jedan od problema može biti i to što Viktorija sikret čak i samu reč seksi previše koristi. U poslednjem katalogu je npr. iskorišćena preko 75 puta.

Modna kuća Abercombie and Fitch kao i neke druge su takođe pokušali da privuku kupce seksi reklamama.

Turni, koja je morala da objasni pad prodaje tokom prošlog tromesečja, se nada da je rešenje sofisticiraniji izgled.

Femina, međutim kaže da time pokušavaju da pobiju staru izreku da seks prodaje sve.

Ali većina muškaraca se neće složiti sa tim, jer kao štonekiod njih kažu, donji veš nikako ne može da bude previše seksi.


XS
SM
MD
LG