Linkovi

Favorit sa Diznijevog kanala, glumac Korbin Blu traži nove izazove


Korbin Blu započeo je karijeru od malih nogu, kao maneken modne kuće “Tomi Hilfiger” a zatim je svom repertoaru pridodao pevanje i igru. Proslavili su ga originalni filmovi Dizni kanala: "Srednjoškolski mjuzikl 1 i 2” (High School Musical). Korbin je ove godine objavio svoj debi album “Another Side” o čemu je razgovarao sa saradnikom Glasa Amerike, Lerijem Londonom.

Korbin Blu je jedan od najpopularnijih zabavljača današnjice kada je reč o deci širom sveta. Oko 50 miliona fanova gledalo ga je u izuzetno popularnim filmovima “Srednjoškolski mjuzikl”. Corbin nije ni sanjao da će filmovi postići toliki uspeh. Oni su osvojili nagradu Bilbord, dva Emija, i četiri nagrade “Teen Choice”, uključujući i onu za najbolji film, kao i priznanja mladim zvezdama Vanesi Hačins i Zeku Efronu za uloge u nastavku mjuzikla..

"Ovi filmovi su postali pravi fenomen… Dobili smo Emije… putovali u London I Australiju, pa Bilbord nagrade… Sada smo na turneji širom SAD, prethodno smo putovali po Južnoj Americi. Sada imam sopstveni album, a sve se to desilo zahvaljujući filmu. Niko to nije mogao da očekuje” priča Korbin Blu.

Korbin, koji u “Srednjoškolskom mjuziklu 1 i 2” glumi Čada, najboljeg druga glavnog junaka, kaže da filmovi nastoje da prenesu poruku o ličnom razvoju.

"Od prvog filma, mi smo odrasli i naša publika je odrasla, pa je i projekat nastavio da raste. Zato se tu vidi mala razlika. Drugi deo definitivno ima istu, pozitivnu poruku kao I prvi, ali je ovaj film malo moderniji, čitava priča je o tome kako se odrasta i priprema za budućnost, a da pri tome sačuvate sebe I svoje moralne vrednosti”

Iako Korbin ima samo 18 godina, gaji velike ambicije za svoju karijeru.

"Želim da radim sve. Iskreno, voleo bih da snimim novi album, voleo bih da radim filmove, glumim različite likove, čitav spektar njih. Voleo bih da radim na Brodveju, i nadam se, da budem reditelj ili producent, idem na nove turneje. Sve me zanima” kaže mlada zvezda Korbin Blu za Glas Amerike.

Povezani članci

XS
SM
MD
LG