Linkovi

Danas se upoznajemo sa poznatim nevernicima i preljubnicima!


Među njima je, svakako i čovek koji na impozantnom spisku osoba koje je ostavio ima i tri popularne glumice – Džuliet Luis, Gvinet Paltrou i Dženifer Eniston. Magazin Tajm ga je ove godine svrstao među 100 najuticajnijih ljudi sveta. Nije teško pogoditi o kome je reč?

Dobro građen, sa finim osmehom, zanosnim pogledom i dečačkim šarmom – Bred Pit je san žena svih starosnih dobi. Čak ni luckasti karakteri koje je predstavljao na filmu nisu mogli da uzdmaju njegov status najseksipilnijeg živog muškarca. Čak dva puta u izboru magazina People. Pune usne, savršeni poljupci i sjaj u očima učinili su da Bred ne zavodi samo ljubiteljke filma; nakon kraće ljubavne veze verio se sa glumicom Gvinet Paltrou, bio je četiri i po godine oženjen takodje glumicom Jennifer Aniston da bi se konačno, oženio svojom partnerkom iz filma ‘Gospodin i gospođa Smith’ Anđelinom Žoli.

Njegova poslednja javna ljubavna veza ostavila je veliku dilemu – da li je omiljeni holivudski glumac samo obični preljubnik i da li je Anđelina, u stvari “druga žena” koja je rasturila brak Breda i Džen Aniston? Taj par, koji se upoznao na sastanku “na neviđeno” koji zakazali njihovi poslovni agenti, delovao je savršeno. Ipak bilo je tračeva poput onog o tome da su se svađali oko formiranja porodice, koji ih je na kraju skupo koštao. Mediji u tom slučaju nisu nimalo pomogli. Početkom 2005. Bred i Džen su zvanično objavili da se rastavljaju, a tabloidi su se odmah okrenuli Bradovoj vezi sa koleginicom Anđelinom Žoli. Poput Breda, Anđelini nisu strani ni tabloidi ni paparaci... a njena je neupitna lepota uvek isticala u prvi plan. Tako kad je brak Breda i Džen počeo da se ruši, počelo se govorkati da je to delom i zbog toga što je Bred bacio oko na zgodnu partnerku.

Njihovo spajanje u produkciji ‘Gospođe i Gospodina Smita” izašlo je iz holivudskog raja. Stvorila se takva medijska pompa koju ni novac nije mogao da kupi...Čak je i reditelj Doug Liman priznao da je između dve zvijezde video neobičnu hemiju još od prvog dana snimanja. Anđelina je kasnije govorila da za razliku od ostalih žena na planeti, nikada nije nameravala da zavede svog partnera na filmu; njihova međusobna privlačnost se – eto – tek tako dogodila. Niko sa sigurnošću ne zna da li je njihova veza počela pre, u vreme ili nakon brakorazvodne sage Breda i Džen. Ono što znamo je da nije odgovarala na pitanja novinara u vezi sa tajmingom početka veze sa Bredom.

Njih dvoje su međutim rado govorili o tome kako im prija zajednički rad. Anđelina je govorila da je Bred neverovatan, odličan glumac, duhovit i divan momak sa kojim je zadovoljstvo raditi.”Skandal je, međutim, podelio Ameriku na one koji su podržavali Žoli naspram onih koji su voleli Aniston. U međuvremenu Bred i Anđelina su nastavili da negiraju da među njima ima nešto, iako su ih paparaci uhvatili na zajedničkom odmoru u Keniji. Tek je najavom Anđeline da sa Bredom očekuje dete – njihova veza, o kojoj je svet uveliko brujao – konačno formalizovana. Bred je konačno dobio porodicu koju je dugo čekao, iako je pitanje, da li je varao Džen ostalo kao zagonetka.

Publika i kritičari i dalje su podeljenih mišljenja ali su saglasni da je razvod uticao i na Breda i na Džen. Oboje su morali da pokupe parčiće svojih života i – u sred medijskog cirkusa – nastave svako svojim putem. I dok je Bred imao Anđelinu, Dženifer je našla sigurnost u zagrljaju glumca Vinsa Vona koji je takođe igrao u filmu ‘Mr and Mrs Smith’. Video je dakle – iz prve ruke – šta se dešavalo između Breda i Anđeline. Intervju po intervju, publika je polako saznavala detalje razlaza popularnog para. Pa onda - da li je Bred nevernik i preljubnik? Da li ćemo ikada saznati pravi razlog zbog koga je Dženifer zatražila razvod braka?

Najverovatnije - ne.

Ali – ako je suditi po vatri koja je buknula između Breda i Anđeline – nakon snimanja filma ‘Mr and Mrs Smith, teško je verovati da se njihova ljubavna veza tek tako rasplamsala nakon snimanja i da nije doprinela rasturanju bredovog braka sa Džen Aniston.

XS
SM
MD
LG