Linkovi

Magazin People: Metju Mekonahi čovek koji izaziva izlive "endorfina"


People Magazin ga je opisao kao čoveka koji izaziva izlive "endorfina" što je možda i ponajbolji opis za holivudskog srcolomca. U vreme dok je bio u srednjoj školi, biran je za najzgodnijeg u školi, a ta fama ga prati i dan - danas. Ženama se uvek dopadao zbog šarma i duha, ali – što svakako ne bi trebalo zanemariti –mišićavog tela.

Pored toga, privlačnost duguje i brojnim vezama sa nekim od naprivlačnijih holivudskih dama...Na tom spisku su Ashley Judd i Sandra Bullock. Sa obema je igrao u filmu ‘A Time to Kill.’ Počeo je da se zabavlja sa svojom zgodnom partnerkom iz filma ‘Sahara’, Penelope Cruz 2004. a takođe se govorkalo o njegovoj romansi sa pevačicom Janet Jackson.

Ako želite da osvojite Matjuovo srce, on i sam nudi savete!

"Ljubavne igre mogu da budu zabavne, ali je iskrenost najvažnija. Dovoljno je teško biti u vezi i raditi, stoga je iskrenost od početka najbitnija. Ako ne funkcioniše, rastajemo se, poželimo sreću i možda opet pokušamo",kaže Mekonahi.

Njegov bezbrižni šarm deluje podjednako dobro u romantičnim komedijama poput ‘How to Lose a Guy in Ten Days,’ gde tumači karakter koji može da ima koju god devojku poželi. To je svakako vredno klađenja. Uloga u avanturističkom filmu “Sahara” pored akcije ponudila je i romansu sa popularnom španskom lepoticom!

Osvojio je srce svog partnera u filmu, pa su naslovne stranice holivudskog presa – punjene više pričama sa snimanja i novoj rasplamsaloj ljubavi Mekonahija i Penelope Cruz. Penelopi i Metju spojili su se nekoliko meseci pošto je španjolka ostavila Toma Cruisea – i njena prethodna veza bila je u srcu pažnje žute štampe. Egzotična i ekstravagantna, Penelope je upitana kako joj uspeva da uvek izgleda dobro. Zaslugu za to, zgodni Teksašanin želi da pripiše sebi.

"Ne komentarišem kako joj uspeva da očuva ljepotu. Samo mislim da to ima veze i sa ljudima sa kojima provodi vreme", smatra Mekonahi.

Veteran romantičnih komedija igrao je i u filmu ‘Failure to Launch’ – pravoj bici za ljubav. Nekoliko minuta na početku, go do pasa, Mekonahi je u bioskope privukao popriličan broj obožavateljki... Sve ono što ga krasi u smislu fizičkog izgleda uz saosećajnost i činjenicu da mu pameti ne fali, učinilo ga je 20. po redu naseksipilnijim živim muškarcem u izboru magazina People.

Međutim. Metju sam kaže da mu se život nije mnogo promenio otkako je zaradio laskavu titulu.

"Nastavio sam da živim po starom. Tako sam i dobio tu titulu... Sa osmehom na licu, stalno. To svakako pomaže", kaže Mekonahi.

Misteriozni, zamišljeni loši momci uvek će imati svoje mesto među srcelomcima, ali ništa ne privlači dame kao ljupki i zgodni mladići sa iskrom u očima... A kad je o Mekonahiju reč – bije ga glas da ga žene još više vole u privatnom životu... On je model srcolomca - holivudska zvezda sa južnjačkim šarmom i smislom za avanturu i zabavu.

XS
SM
MD
LG