Linkovi

Lanac prodavnica promoviše novi dugometražni film o Simpsonovima


Iako ne predstavljaju baš tipičnu američku porodicu, disfukncionalni Simpsonovi se, posle dve decenije na malim ekranima, konačno sele u bioskop. Promociju filma “The Simpsons Movie”, na svojstven način radi i lanac prodavnica Seven Eleven, koji je jedan broj svojih objekata transformisao u fikciju – popularne Kwik-E-Mart prodavnice iz animirane serije Simpsonovi.

Ne morate se prilagođavati jer je ovaj stvarniKwik-E-Mart – samo privremeno zamijenio objekat Seven Eleven-a. Ne nalayi se u Sprignfildu, gdje inače živi porodica Simpson, već u Blejdensburgu u Merilendu, nedaleko od Vašingtona. Ipak, možete računati da će vam Apu, izmišljeni vlasnik Kwik-E-Marta, rado prodati Homerove omiljene krofne...

Ova dama voli " Simpsonove" i da je došla da se sama uvjeri u priču koju joj je ispričao ujak – da je u Blejdensburgu otvoren Kwik-E-Mart.

U minimarketima je uvijek živo. Uvijek su potrebni svjež hljeb, mlijeko, hrana za kućne ljubimce ili osvježenje... Mednadžer prodavnice u Blejdensburgu Džoj Piko kaže da je – odnedavno - posao još bolji.

"Radi se o vrlo uspješnom programu. Mušterije nagrnu posebno poslije podne i promet je značajno povećan. Svi se trudimo da se istovremeno pomalo zabavimo", kaže Džoj.

Čini se da bi i Homer Simpson sve ovo odobrio. Ne samo zbog krofni.

"Krofne, one koje Homer obožava, prodaju se nedjeljom”, kaže Džoj Piko.

"Simpsonovi" su najdugovječnija animirana serija koja se prikazuje u udarnom terminu na nacionalnoj televiziji u Sjedinjenim Državama. Nakon cijelih osamnaest godina - Homer, Bart, Mardž, Liza and Megi, konačno su dočekali da se pojave na velikom ekranu...

"The Simpsons Movie" počeće da se u američkim bioskopima prikazuje 27. jula.

Ima onih koji će reći da je sva ova ujdurma oko animiranog filma nepotrebna i nezrela, ali u svakom od nas čuči bar dio Homera ili Barta Simpsona.

Povezani članci

XS
SM
MD
LG